Wordpress sites

Wordpress is een populair gratis en opensource website platform, wordt veel gebruikt voor het bouwen van krachtige database gedreven websites die makkelijk zelf te onderhouden zijn. Ook een WordPress site bouwen is veel werk, al die data moet immers de site in, maar het grote voordeel van WordPress is dat het gebruiksvriendelijk en betaalbaar is en de vindbaarheid binnen verschillende zoekmachines geweldig is. Elementa biedt u een op maat gemaakte WordPress website die aangepast is aan de wensen van uw bedrijf. Of het nu gaat om een startende onderneming of een groot bedrijf, we helpen u graag verder met uw WordPress site.

Een Wordpress website en SEO / Zoekmachineoptimalisatie gaan hand in hand. Het lichte WordPress cms stelt u in staat om volledige controle te hebben over je alles dat er toe doet: URL structuur, onderwater informatie (meta-info) en de content van de site. Het toevoegen van pagina’s en nieuwsberichten is eenvoudig en zoekmachines houden van nieuwe unieke content. Vult u regelmatig uw site bij dan merkt u dat in de zoekmachine ranking.

WordPress sites zijn ideaal voor blogs en andere snel veranderende inhoud. Combineer het met uw website en u kunt op de site vertellen wat u kunt, doet of verkoopt en zet Wordpress in voor gebruikersondersteuning, actuele klantinformatie of blogging.

Integratie maakt het verschil.