Websites die gevonden worden

Mooiere websites, beter gevonden, responsive en aantrekkelijk design, commerciëler

We zijn nog niet helemaal klaar met deze website. We werken er nog aan, kijken en schrikken af en toe nog . Dat je denkt dat je het goed deed maar na een paar dagen denk je alleen nog maar dat 'wat dacht ik? hij moet er nu af!'.

Eigenlijk kan je websites niet in een week bouwen, het moet een tijdje wennen, inslijten.

Wij leren van een paar dagen rust. Als met schrijven, pas na een paar uur zie je hoe vaak je 'dan' 'dus' en 'immers' gebruikt. Schrappen, inkorten, waar zit de essentie precies, wat wil je eigenlijk zeggen? Wie bent u, waarom heeft u uw bedrijf, hoe brengen we dat in beeld? En als we toch bezig zijn drijven we de vormgeving graag door tot op de banner, bouwbord, belettering en desnoods tot op stempels.

Het draait om de transactie, online producten moeten geld opleveren. ICT, communicatie, web, vormgeving is daar slechts dienstbaar aan.

Wij gebruiken op deze website dezelfde techniek als onze klanten. Wij worden gevonden en gebeld vanuit het hele land. We zijn niet een reclamebureau dat zelf zijn eigen reclame niet voor elkaar heeft, we zijn een strak ICT bedrijf dat bewezen resultaten boekt en niet bang is om het zelf ook te gebruiken.

Bijzaken van webzaken

Wij verzorgen ook de bijzaken van webzaken