VoIP - Hosted telefonie

5 gebruikers hosted telefonie voor €15 per maand.Dat kan, dat hebben we voor u. Enthousiast over een iPad of een mobieltje ben ik wel eens maar wat ik nu echt leuk vind is IP telefonie. Dat zo'n oud product als telefonie zo fijn kan zijn! Hosted telefonie, ook wel VoIP genoemd, is wat mij betreft echt telefonie 3.0

Veel is er niet eens veranderd: 't staat op het bureau, er zit een hoorn aan, een snoer dat in de war raakt en hij gaat over als het niet uitkomt.

En toch wil ik de ouderwetse telefoon niet meer terug. VoIP is helder en als u dat wilt van HD kwaliteit, da's lekker praten. VoIP is ook contactrijk, het praat nu eindelijk echt eens met uw Exact, Unit4 of ander klantenpakket en bellen vanuit Outlook lijkt nutteloos maar blijkt zo handig als je 't een paar keer gedaan hebt.

Een extra plus is de flexibiiteit. Er is een groep en daarin horen telefoongebruikers maar waar de toestellen staan maakt eigenlijk niet uit. Thuis, vakantiehuis, kantoor aan huis, filiaal of vestiging? De telefoon gaat overal over als u dat wilt, doorschakelen is simpel, Kantoor Op Afstand een eitje, flexibel werken wordt met IP telefonie mogelijk. Pakketje Office365 erbij, uw vertegenwoordiger kan echt alleen op vrijdag naar kantoor komen.

Mogen we u de overstap naar IP telefonie aanraden? We hebben voor u al een hosted telefonie oplossing voor € 15 euro per maand, inclusief vijf gebruikers.

Op ons blog schreven we ook al enthousiast over hosted telefonie.

VoIP maakt je bereikbaar.

Dat wil je toch? Ik wel en met de entree van onze IP telefonie hebben we er een prachtig enthousiast makend product bij. We kopen het in bij RoutIT, een grote partij in IP telefonie en cloud diensten. We kunnen het zelfs onder eigen naam brengen maar we denken dat u toch wel weet dat we het niet zelf maken, waarom zouden we dan onze naam er aan hangen?

We begrijpen het heel goed, zijn gecertificeerd, kunnen de ingewikkelste situaties aan en knopen al uw medewerkers via onze eigen breedbandverbindingen aan uw bedrijf, en aan elkaar.

Gratis bellen onderling en een lager beltarief voor de rest van de wereld. Heeft u opeens wat meer personeel, neem er een paar accounts bij, volgende maand weer minder? Geen probleem, u schakelt ze gewoon weer af.