Computerhulp aan huis

Computerhulp aan huis! U heeft problemen met uw computer of u wilt advies. Daar helpen wij bij, onze computerhulp aan huis afdeling helpt u met vragen over computers maar ook smartphones, tablets, glasvezelverbinding, etc. Loopt uw PC vast, stopt uw draadloze netwerk ermee, gaat er iets kapot aan uw computer, dan kunt u ons bellen.

Wij helpen wij u graag. We zijn geen student meer, wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met computers en alles wat daarbij hoort, en we komen als u dat wenst graag aan huis. Onze medewerkers zijn vaardig en snel, op een aardige en rustige manier leggen ze u alles uit. Belt u ons of kom even met uw apparatuur bij ons langs. Komt dat niet uit dan komen we inderdaad graag bij u langs om de situatie bij u thuis op te lossen.

Ook met het maken van backups, het oplossen van wifi problemen, het installeren van printers. PC langzaam? Wilt u een trage PC opschonen, virussen en malware verwijderen, uw tablet of smartphone instellen, dan kunt u bij ons terecht. En bent u geïnteresseerd dan leren we u ook hoe u dit voortaan zelf kunt.

PC hulp aan huis, Bel 0341559697 voor snel resultaat. Uiteraard wordt uw privacy door ons gegarandeerd.

Onze prijzen voor particulieren zijn overzichtelijk. Wij leveren computerhulp aan huis in de strook Harderwijk, Ermelo, Nijkerk, Putten, Soest, Hilversum, Baarn, Blaricum, Huizen en rekenen voor een bezoek van een half uur aan huis 35 euro inclusief btw. De ervaring leert dat 70% van de computer problemen binnen deze tijd is opgelost. Is er meer tijd nodig dan verrekenen we de tijd die we verder nodig hebben à € 65,- per uur. En dat is inclusief 21% btw.

We hebben enkele huisregels om te zorgen dat wij u goed kunnen blijven helpen met uw computer problemen:

  • Zonder uw inloggegevens kunnen we niets. Heeft u een probleem waar een inlog bij nodig is en u heeft de gegevens niet dan kunnen wij niet verder.
  • Als we na 10 minuten de oplossing niet in zicht hebben stoppen we om te voorkomen dat u hoge kosten krijgt voor niets. U moet dan wel die 10 minuten afrekenen.
  • Er zit geen eeuwigdurende garantie op iets dat wij hebben aangeraakt. Als u met een zin als deze: "U heeft drie maanden geleden de computer gemaakt en nu wil hij Word niet meer openen" bedoelt dat wij u nu gratis weer moeten helpen, kunnen wij niet anders dan u teleurstellen.
  • Als u dat wilt kunnen wij u ook online helpen, vooral bij herhalingen is dat handig. De prijs is gelijk aan die van bezoek aan huis.
  • U kunt contant betalen of ons machtigen voor een incasso zodat wij het bedrag van uw rekening kunnen incasseren.
  • U tekent voor het geleverde werk en daarmee zijn we het eens.