Onze online expertise

We hebben serieus verstand van het internet. Dat komt misschien vanzelf als je er al 20 jaar in werkt, maar al die projecten van ons hebben ook zeker bijgedragen.

Het internet als de grote sloper en de grote kansmaker. Iedere branche die ooit een transportprobleem oploste lost nu zelf op in het internet. En op de puinhopen ontstaan nieuwe kansen.

Enkele jaren geleden vonden mensen lezen van een scherm heel vervelend maar dat gaat tegenwoordig prima op een iPadje, exit krantenabonnement. Drukwerk kost nu drie tientjes, zo'n oprolbanner 80 euro en een webwinkel 29 euro per maand. Geen transportprobleem meer, en dus lage kosten.

Wij maken en we integreren, we zijn een productiehuis. We hebben creatieve en technische mensen die gewend zijn oplossingen te zoeken. We combineren WordPress met maatwerk èn een website in eigen beheer. Google optimalisatie erbij en daar maken we resultaten mee, aantoonbaar.

Is uw website er zo één die alleen gebruikt wordt als mensen willen weten wat uw telefoonnummer ook maar weer is, of heeft u grotere plannen en wilt u ook graag nieuwe klanten informeren? Wij zorgen ervoor dat uw informatie gedoseerd en op de juiste plaats gelezen wordt door de doelgroep of klantenkring die u voor ogen heeft.

Over Google optimalisatie schreef ik ook iets op ons blog, en hier nog een stukje.