Automatisering

Bel ons voor uw goede en voordelige automatisering & systeembeheer, al vanaf 65 euro per uur

Systeembeer is full service dienstverlening voor organisaties die gebruik maken van een computer, netwerk of internetverbinding. Loopt de boel vast dan is het fijn om iemand te kunnen bellen die een computerprobleem kan oplossen en begrijpt dat je er helemaal gek van wordt.

Daarom kunt u ons altijd bellen, voor acute problemen en ook zonder contract of als uw huidige systeembeheerder slaapt, ons nummer is 0341-559697. We hebben echt al jaren ervaring en beseffen ons ook dat het beheer wel betaalbaar moet zijn. Wilt u de zorg over uw netwerk en systemen permanent uit handen geven dan helpen wij u graag, u voorkomt storingen en uitval door regelmatig en professioneel systeembeheer. Wij doen het als het kan via onze monitoringsystemen die de zaken op afstand bekijken. Maar als het nodig is komen we graag op lokatie. Zeker tijdens koffietijd ...

Belangrijker nog dan uptime is de beveiliging, uw medewerkers brengen graag hun eigen apparatuur mee het netwerk in. Wees welkom, bring vooral your own, maar hoe houdt u de deur dicht, welke gevolgen heeft dat voor de beveiliging?

Systeembeheer heeft ook te maken met tevreden medewerkers. Zelden worden mensen zo narrig als wanneer hun computer het niet doet. Wel lekker dat er dan iemand is die u kunt bellen.

De automatiseringsmarkt is verdeeld, iedereen in het MKN heeft natuurlijk al een systeembeheerder. Onze groei maken we dus doordat we het beter doen dan anderen. 't Klinkt wat flauw maar bent u nu niet tevreden belt u ons dan. We zijn gevestigd in Ermelo en Hilversum en bestrijken met onze automatiseringsdiensten en systeembeheer in ieder geval het hele gebied daartussen, van Harderwijk tot Nijkerk, Bussum en Baarn.

Wij verzorgen onder meer
  • netwerkbeheer
  • systeem onderhoud
  • licentiebeheer
  • registratie
  • virusbestrijding
  • spamcontrole
  • beveilging
  • backupcontroles
  • uitrol van servicepacks en patches
Wij leveren eerste-klas diensten voor een vast tarief per maand of we rekenen af per uur. Prijs vanaf € 55,- ex btw per uur voor losse computers, virusbestrijding ed. en € 85,- voor netwerkbeheer, kennisintensieve oplossingen en servers.

Op ons blog hebben we ook over systeembeheer geschreven, lees hier, hier en hier meer.