WiFI specialisten

Overal wifi, zowel verkoop als verhuur


Wij hebben van Wifi een specialisme gemaakt. Steeds vaker is er WiFi, op het terras, bij de viswinkel, in het winkelcentrum of de concertzaal. Handig als je geen bereik hebt op je mobiel, en WiFi is ook sneller. Filmpje kijken in de zon, prijsvergelijken met je vriendinnen en een foto versturen naar je vader. WiFi hoef ik niet meer uit te leggen.

Dat WiFi lang niet altijd goed werkt weet ook iedereen, soms lukt het gewoon niet. WiFi netwerken hebben last van verrassingen. Die hoek in huis heeft opeens geen bereik, in het winkelcentrum zijn witte vlekken, het ene toestel krijgt wel een IP adres, het andere niet.

We kennen het probleem en zijn er voor gaan zitten. We willen een WiFi oplossing bieden die het wel altijd doet, eentje waar je van op aan kunt, die makkelijk en stabiel is, die eenvoudig te controleren is en die niet zo veel kost. En dat is gelukt.

Wilt u zorgeloos wifi in uw theater, school, gemeentehuis, camping, caféterras, winkelcentrum, dorpsstraat of stadsdeel? Bel ons op 0341559697 of stuur een mailtje.

We leverden wifi met succes in het gehele winkelgebied van Ermelo en tijdens manifestaties in De Winkel van Sinkel in Utrecht, we zijn bezig in winkelcentra in Lelystad en kantoorgebouwen in Rotterdam. Wij leveren wifi waar u maar wilt en verhuren ook op festivals of in de horeca. We zijn bij evenementen, we leveren aan theaters, kinderdagverblijven, winkelcentra, etc.

Klik hier en neem contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u een wifi probleem waar u niet uitkomt? Huur een expert van Elementa in. Wij doen in draadloze netwerken die het doen en niet alleen in de regio Amersfoort, het Gooi, Bussum, Nijkerk, Ermelo, Harderwijk, Elburg en Zwolle maar ook in Barneveld, Haarlem, Hilversum, Amsterdam, Groningen, Leeuwarden, Alkmaar, Bergen aan Zee, Utrecht, Nunspeet, Lelystad of Rotterdam. Onze wifi specialisten werken door het hele land.