WiFI specialisten

Overal wifi, zowel verkoop als verhuur


Wij hebben van de aanleg van Wifi een specialisme gemaakt. WiFi is overal, op het terras, bij de viswinkel, in het winkelcentrum of de concertzaal. Handig als je geen bereik hebt op je mobiel. Filmpje kijken in de zon, prijsvergelijken met je vriendinnen en een foto versturen naar je vader. WiFi hoef ik niet meer uit te leggen.

Dat WiFi lang niet altijd goed werkt weet ook iedereen, soms lukt het gewoon niet. WiFi netwerken hebben last van verrassingen. Die hoek in huis heeft opeens geen bereik, in het winkelcentrum zijn witte vlekken, het ene toestel krijgt wel een IP adres, het andere niet.

We kennen het probleem en zijn er voor gaan zitten. We willen een WiFi oplossing bieden die het wel altijd doet, eentje waar je van op aan kunt, die makkelijk en stabiel is, die eenvoudig te controleren is en die niet zo veel kost. En dat is gelukt.

Wilt u zorgeloos wifi in uw theater, school, gemeentehuis, camping, caféterras, winkelcentrum, dorpsstraat of stadsdeel? Bel ons op 034-1559697 of stuur een mailtje.

We leverden wifi met succes in het gehele winkelgebied van Ermelo en tijdens manifestaties in De Winkel van Sinkel in Utrecht, winkelcentra in Lelystad en kantoorgebouwen in Rotterdam. Horeca doen we ook, in Amsterdam draaien we bij Blooker aan het Amstelplein (Manhattan aan de Amstel, in Belgisch Restaurant Lieve en bij Buuf op de Overtoom. In Voorthuizen bij De Bunckman, in Barneveld bij De Hebberd, en dit is maar een greep uit de locaties want bij particulieren werkt het net zo goed: in Haarlem, Amsterdam, Rotterdam en Hilversum, Harderwijk en Ermelo. Waar niet eigenlijk? Zelfs in een klooster in Zwolle verzorgt Elementa de WiFi, en nu zijn we bezig bij de Le Grand Départ van de Tour de France in Utrecht. We gaan internet vanaf het dak van het Stadskantoor op en rond het Jaarbeursplein brengen.

We hebben ervaring.

Wij leveren wifi waar u maar wilt, verhuren ook op festivals of in de horeca. We zijn bij evenementen, we leveren aan theaters, kinderdagverblijven, winkelcentra, etc.

Klik hier en neem contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u een wifi probleem waar u niet uitkomt? Huur een expert van Elementa in. Wij doen in draadloze netwerken die het doen en niet alleen in de regio Amersfoort, het Gooi, Bussum, Nijkerk, Ermelo, Harderwijk, Elburg en Zwolle maar ook in Barneveld, Haarlem, Hilversum, Amsterdam, Groningen, Leeuwarden, Alkmaar, Bergen aan Zee, Utrecht, Nunspeet, Lelystad of Rotterdam. Onze wifi specialisten werken door het hele land.