Ervaren in de Cloud

Cloud is uw ICT omgeving voor de komende jaren. Drie jaar geleden bestond het nog niet echt maar nu is er al veel cloud: software of storage as a service. Dropbox, fotos maar ook Exact Online of Reeleezee. Al eens van Slack gehoord? Gooit uw communicatie drastisch om. Google Drive als opslag, of ons eigen Openstack opslagplatform voor meer storage en meer privacy? Kan allemaal.

En er is meer. Specialistische software voor bijvoorbeeld dierenartsenpraktijk, tandartsmaatschap en huisartsencollectief woont tegenwoordig in de cloud en u was al gewend aan Office365 of Google Apps voor het reguliere kantoorwerk.

De cloud heeft zich snel ontwikkeld en u kunt niet echt meer zonder. Makkelijk, overzichtelijk en goedkoop. Apps brengen taken dichtbij, monitoring van uw core business via iphone of ipad is al heel normaal.

Wij integreren de cloud in uw dagelijks werk. We zorgen voor de beveiliging en omdat we kunnen programmeren bouwen we ook de bruggetjes tussen al die verschillende cloud oplossingen. Twintig procent van de ondernemers heeft een server nodig, de rest doet het samen met ons veilig en innovatief in de cloud.

Lees ook: Wij lossen ICT problemen op. Uw server uit huis halen is een van de manieren waarop we dat doen